Tuggummihjärna

Så fort jag klev innanför dörren hemma försvann all min energi och mitt förhållandevis goda humör. Huvudet dunkar och jag vill bara lägga mej ner och sova och sluta vara organiserad och ordentlig. Framförallt vill jag inte göra den duma matteläxan vi fått (FÖRSTA RIKTGA SKOLDAGEN! KOM IGEN!).
Varför känner jag mej så deppig fast de senaste dagarna gått hyfsat bra? Okej, fredagen var jobbig, men det gick. Helgen var extremt rolig, träffade Jeanna, gick både på grönan och en slags konsert och jobbade med Challe. Själva uppropet igår var okej, och idag kändes det ganska bra trots jobbiga lektioner, massa krav och betygskriterier (okej, egentligen inte, men bara att lärarna hela tiden snackar om att vi har så högt snitt i vår klass och att vi ska prestera så mycket får en ju att känna sej ganska stressad!).
Nu blir det bloggtorka fram tills fredag eller lördag.

Första skoldagen.

Iag började jag gymnasiet. Det var ganska läskigt och ganska kul. jag orkar verkligen inte skriva, för jag har väldigt, väldigt ont i huvudet. Men jag ska, om ett tag.

Mellanrum.

Hela den här dagen har varit ett mellanrum. En liten paus, liksom. Jag har verkligen inte gjort ett skit, har inte ens gått ut. Jo just det, jag städade på morgonen! Men jag städar ju jämt så det är inget särskilt med det, är det stökigt i mitt rum kan jag inte koncentrera mej på någonting inna jag städat upp.
Jag ha kolla på Förhäxad också. Det är sjukt att jag inte tröttnat på det än.
Dagens stora händelse var att Sebastian tittade upp på te vid halvtre-tiden och stnnade ungefär tre timmar. Det var kul att träffa honom får man säga, för det händer inte ofta.

Nu när the glasögonchock börjar lägga sej känns det nästan lite kul. Och jag behöver ju bara ha dem ibland. Det jobbigaste är att jag tycker jag ser så knäpp ut.

Imorgon ska jag på begravningen. Det lär ju bli glatt.

(förresten luktar datorn kaffe. How come?)

Kom inte på någon bra rubrik.

Idag känns det som om jag har hunnit med väldigt mycket. Kanske för att jag tvingade upp mej själv vid halv nio så jag hinner komma in i lite rätt rytm tills skolan börjar på fredag (hjälp jag börjar verkligen gymnasiet på fredag). Det känns lite skumt, för de flesta andra har redan börjat och det är precis som förra året när alla andra började skolan och jag väntade på att åka iväg till Franrike. Det känns inte som om jag har varit där, det känns mer som om jag snart ska åka.
Fan, vad jag skulle göra om det om jag kunde.
I förmiddags gick jag ner på stan med mamma som var ledig, för hon skulle köpa en skolväska till min brorsa (han vågar inte ha sin dif-väska nu när han går i sjuan, haha) och så passade jag på att byta en födelsedagspresent (till en iPod-laddare så nu kan jag ladda iPoden i ett eluttag) och två svarta tröjor...som om jag inte hade tillräckligt många sådana redan!
Vid tretiden tog jag tåget till Täby Centrum för att gå till optikern och väl där så besannades mina farhågor (eller vad man säger). Kort sagt: Jag ska få glasögon om ungefär två veckor!!!!! HJÄLP! Jaja, okej jag ska bara ha dem i klassrummet för att kunna kolla på tavlan, när jag går på bio eller ser på tv och sådant men det känns ändå hemskt! I alla fall hittade jag inga jättebra bågar, men jag har tre par som jag ska få ta hem nästa helg och då bestämma vilka jag vill ha. Joooooooobbigt!

På lördag kommer Jeanna, det ska bli jättekul! Vi ska gå på Gröna Lund (stackars henne, jag som mår illa av att gunga i en hängmatta).

This ain't dying, this is living.

Idag har varit en sådan dag när det känns som om man kan fånga molnen om man bara sträcker ut handen. Jag har levt, med allt vad det innebär.

Söndag morgon.

Idag fick jag värsta chocken när jag vaknade och kom på att jag fyller 17 år imorgon. Det känns faktsikt inte så speciellt. Ska för första gången på länge fira i stan, och inte på landet som jag brukar, och det ska bli kul för det kommer kompisar på middag och det var längesedan jag träffade alla samtidigt!
Jag fick min födelsedagspresent av pappa och päivi igår redan, för vi åker hem idag och de kommer inte imorgon. Fick en sådan där högtalare till mp3-spelare. Sitter och lyssnar på den nu :D

Fast en sak är konstig, det här är nog min första födelsedag som jag inte önskar mej någonting över huvudtaget. Alla födelsedagar innan har jag alltid haft en låååång lista med knäppa saker (jag avskyr ordet saker. Vi har för mycket saker som vi inte behöver. Varje gång jag städar tänker jag på hur sjukt mycket saker jag har, och får dåligt samvete) men iår har familj och vänner frågat och frågat och sedan tyckt att jag är jobbig när jag svarat "jag vill inte ha någonting, jag har redan allt jag vill ha". Det spelar liksom ingen roll om jag får en grankotte med tändsticksben, bara ni kommer dit och gör dagen till ett fint minne, okej?

Hoppas bara att det här konstiga magontet jag har hinner gå över, det är så jobbigt att känna sej dålig när man verkligen, verkligen vill vara frisk.


Lista

Förlåt för alla onödiga inlägg, men jag hade tråkigt och hittade den här på Andreas blogg så....

Jag har en :

[x] mamma
[x]pappa
[x]styvmamma
[x]styvpappa
[x]bror
[ ]syster
[ ]brorson
[ ]systerdotter
[x]mobiltelefon
[ ]eget badrum
[x]eget rum
[ ]swimmingpool
[ ]hot tub
[ ]gästrum
[x]dator
[x]tv
TOTAL : 9 

[ ]säng större än normalt
[x]mer än 4par skor
[x]solglasögon
[ ]klocka
[x]mp3spelare / ipod
[ ]en fungerande PS2
[ ]Nintendo wii
[ ]xbox som funkar
[ ]nintendo64 som funkar
[ ]game boy / advance
[ ]gamecube
[ ]nintendo ds

TOTALT: 3

[ ]pokerbord
[ ]basketkorg
[ ]hockeyspel
[ ]biljardbord
[ ]fooseball

TOTALT: 0

[ ]nattduksbord
[x]stereo på rummet
[x]CD-spelare
[ ]har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ]dina föräldrar har gett dig kreditkort /atm kort

TOTALT: 2

[x]Jobb/sommarjobb
[ ]shoppar minst en gång i veckan
[ ]har dyr parfyme /cologne
[x]AIM / MSN
[x]kamera/video kamera
[x]Telefon

TOTALT: 4

[ ]skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x]Gitarr/trummor/basgitarr
[ ]piano/keybord
[ ]något annat instrument
[x]varit på kryssning
[x]rest utomlands
[ ]haft en personlig tränare
[ ]dyra smycken (definera ordet "dyra")
[ ]träffat en kändis

TOTALT: 3

[x]platt/locktång
[ ]har varit i en slagbur som är till för baseboll
[ ]har 1000 spänn på dig nu
[x]kreditkort,debetkort eller bankkort
[x]rest i Europa
[ ]varit på Hawaii
[ ]varit i USA
[ ]varit i Asien
[ ]varit i Australien
[ ]varit i sydamerika

TOTALT: 3

[x]Föräldrarna har bil
[ ]jetski/båt
[ ]Husbil/vagn
[ ]jag har en bil

TOTALT: 1

[x]hemmagjord mat nästan varje dag
[ ]suttit i en Limo
[ ]Suttit i en helikopter
[ ]äger en videokamera
[ ]egen laptop
[x]egen dator

TOTALT: 2

1-23 = Ghetto-kid
24-33= vanlig
34-40=bortskämd brat
41+ = Uppeklassens snobb

27 = vanlig.

Nostalgi.

Idag har jag en sådan där riktig Frankrike-nostalgidag. Hittade den här fina bilden på Angeliques blogg, den är tagen hemma hos Julia, två dagar innan jag åkte hem. Jag saknar er alihopa!

Milko och Angie

Ska inte skriva jättelångt det blir ändå bara en massa sentimentalt skitsnack känner jag på mej.

Vad är viktigt?

Den senaste veckan, har jag allvarligt funderat på att ta bort min blogg och inte skirva mer. Det känns som om det finsn en press på att man måste skriva så speciellt och djupt och liksom... lite bättre än vad alla andra gör. Och det kändes som om jag svek mej själv när inte klarade det. Men sen tänkte jag bara att..."vad spelar det för roll egentligen?"
Jag struntar i om mina inlägg är allt annat än djupa och speciella. Jag tänker fortsätta att skriva om helt vanliga saker. För det är mitt liv, och det är min blogg och det är jag som bestämmer.
Dessutom känns det rätt obehagligt att hänga ut sina innersta känslor på nätet. Visst, internet är bra till mycket men just mina hemligaste tankar föredrar jag att behålla för mej själv. det är ingenting som vem som helst ska kunna ta del av.



Regn

Nej nej nej nej neeeej. Det är ju sommar, då får det inte regna. I augusti ska det vara sooool! Man går och väntar hela året på att sommaren ska komma och när den väl är här så regnar det bara! I oktober får det regna men inte i augusti. Dumma regn.
Ensam hemma idag för första gången på evigheter (jag säger bara att två veckor med släkten tar på krafterna).
Tro det eller ej men jag ska städa.

Igårkväll tog jag me i gragen också och mailade både Jenni och Julia, ha tänkt att jag ska göra det i princip varje dag sedan jag kom den åttonde juni men... ja, det har inte blivit av förren nu.

Noll inspiration för att slriva idag. Hej då.

Give me the strength to hold on when I'm fed up with this world.

29 juli 2007 klockan 12.20
Du blev frisk, men inte på det sättet jag hoppades.

Jag är tillbaka från Frankrike. Hade två underbara och roliga veckor med folk från världens alla hörn och massa olika språk. Tyvärr komer jag inte kunna skriva någonting speciellt om den resan för det känns som om en stor grå, luddig och ganka tjock filt har kommit och lagt sig över allt som hänt de senaste veckorna. Idag är det onsdag. Då har hon vart borta i fyra dagar.
Nu vill dom att jag ska säga till om jag vill ha någonting från huset innan dom tömmer det. Som om jag kan tänka på det nu.

Hon har i alla fall inte ont längre. Men det känns som en ganka klen tröst just nu.

Tack för att ni finns där och visar mej att ingenting är hopplöst.


RSS 2.0