Byebye la Suède

Nu sticker jag från det här kalla och regniga landet om ungefär tio timmar. Återkommer någon gång i början av augusti.
Ha det bra allihop!

Tetris-musiken

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH, sedan Raffe började sjunga på tetrismusiken idag på Casi så har jag haft den i huvudet ch det gör mej GALEN! Vad jag än gör så har jag den där förbannade musiken i huvudet. Skulle städa ch stänga cafeterian, tatatatatatatatatatatatatatatatatatata. På hemväg, taaaaataaaataaaataaaatatatatata
Alla som någonsin spelat Tetris vet hur beroendeframkallande det är och hur man går runt och junger på musiken i minst en vecka efteråt.

Imorgon blir min sista dag på jobbet på....eh..en månad. Jo,jag tycker faktsikt att det är grymt stressigt och ibland jobbigt att jobba på restaurang, men det är extremt roligt ocksa så jag har skrivit upp mej på ett par dagar när vi öppnar igen i Augusti. Jag ska bli proffs på kaffe, haha. Idag var första dagen jag var helt själv i cafeterian.  Jobbade i och försej helt själv nästan hela dagen igår också, men Vilma kom ju sedan på kvällen och hjälpte mej att stänga. Idag var det jag, och bara jag. Det var rätt nervöst. Emelie och Andrea tittade förbi och fick glass, och sedan kom Alba och ville dricka latte (herregud, min kusin som är tre år yngre än jag dricker kaffe, men det gör inte jag). Tydligen skulle Metallica spela på stadion ocksa så det kom extremt många hårdrockare och söp sej fulla också. En av dom frågade om jag drack mycket och när jag sa att jag inte gjorde det så undrade han om jag var en sån där "nykterist", HAHA! Sean spillde ha ut hela sitt glas med någon äcklig jäkla apelsinsprit i och sa att han skulle kräkas. Då sa jag till honom att skulle han kräkas så fick han gå ut, och det lovade han eftersom han tyckte jag var så snäll. Folk blir verkigen fåniga när dom dricker. Men de betalar mycket också! :)

Nu har jag babblat tillräckligt. Natten mellan lördag och söndag bär det av till Frankrike (Igen!)! Det kanske finns något internetcafe där eller så, i sådana fall skriver jag kanske en gång i alla fall.
Imorgon ska jag se Harry Potter, youpi!

Sooooooova! Man blir så trött av att vara trevlig mot folk.
ZzzzzzZZZzzzz

Sommarjobbets höjdpunkter

Det här blir nog inget långt inkägg men jag känner att jag bara måste uppdatera efter ett så pass långt uppehåll! Snart är klockan kvart över tolv och halv fem måste jag upp för att ta tåget ner till Skåne. Jag kommer vara DÖD!
De två senaste veckorna har jag sommarjobbat på Restaurang Cassi; mest i köket (hackat och skurit) men lite i cafeterian också. Jag ska ju jobba där efetr sommaren. Kan val inte säga att det går sådär extremt bra. Lyckades tex göra nåt fel med espressomaskinen häromdagen så att kaffet började spruta överallt. Det var ganska läskigt.
Men man lär sej ju så mycket nytt, haha. Jag har bland annat lärt mej att spela kortspelet Svarta maja (på lunchrasterna) och att skiva äpplen. Just konversationen kring de skivade äpplena tycker jag är extremt rolig. Eller ja...konversation och konversation, det var kanske mer en monolog. En av kockarna (Karl den store, vem annars?) skulle då alltså visa mej exakt hur man skulle skiva äpplena till äppelkakan (som om jag inte hade kunnat lista ut det själv). Ungefär såhär lät det:
"Ja...jag skulle ju kunna göra det själv men jag tycker det är bra att du ser hur det går till. Du kan ju kanske få nytta av det i framtiden, man vet ju aldrig. Det kan ju faktsikt komma mycket  bra till hands om man ska göra en....tja.....eh...äppelkaka!"
Jag ler bara jag tänker på det.

"Löken och jag kommer inte riktigt överrens men persiljan är en god vän" är väl sammanfattningen av mina två första jobbveckor. Bara en kvar nu! YOPI!

Just nu sitter jag och funderar på ännu en livsviktig fråga. Om man plattar håret med plattång på kvällen, försvinner allt under natten eller fortsätter det vara platt?

Tack och godnatt.

RSS 2.0