mitt nya sätt att blogga på.


Wherever I am you'll always be, more than just a memory.

Dansar två gånger i veckan nu (AWESOME!), och försöker dessutom träna F&S utöver det. Pluggar mycket (what else is new?). Min övriga tid vill jag helst umgås med vänner (det behövs), pussa på pojkvännen (som visserligen är tillfälligt alp-bortrest), spela The Sims (min nya drog) eller sova. Plus att det är OS.
Det blir inte så mycket tid över till det här.
Kanske kikar fram igen framåt vårkanten. Eller nåt.
Puss!


word.


Februari.

Idag är jag ledig, det är väldigt skönt. Som vanligt trodde jag enda fram till igår kväll att jag skulle vara sjukt effektiv och göra allt det där jag inte hunnit med. Verkligheten ser annorlunda ut: Vaknade halv sju och släckte lampan jag råkade somna med på igår ("råkade" - hade sett läskiga bilder på tv och tyckte det var obehagligt med mörker) innan jag somnade om, vaknade tio över åtta och tänkte "halv nio när min kudde ramlar ner på golvet kommer jag vakna och då kan jag gå upp" och somnade om, vaknade kvart över nio, gick på toa och somnade om, vaknade runt tio efter en läskig dröm om en brand och folk som förvandlades till lejon medan jag satt i ett träd med ett svärd och ville inte somna om, men gjorde det ändå, halvsov till elva och masade mig upp.
Har ingen träningsvärk alls idag faktiskt, fast det blev dubbla träningar igår, så funderar på ett medelpass i eftermiddag. Men först måste jag till biblioteket och låna två böcker om egypten till vår mongouppgift i kultur-och idéhistoria som ska vara klar om en vecka. Fast då är jag inte ens i skolan, ska till sjukhuset på årskontroll eller något. Men det känns helt okej, jag får sällskap. Dock blir jag 300 kronor fattigare.

Städning står också på dagens schema, för det känns inte så bra när man kan skriva meddelanden i dammet på bokhyllan. Fina meddelanden visserligen, men ändå.

Nu är det slut på degandet i soffan, så svårt att slita sig ifrån Xena - krigarprinsessan är det faktiskt inte.

Ready. Set. Go!

20 saker som gör mitt liv värt att leva just nu.

Solen har börjat lysa, fåglarna kvittrar lite, sportlovet är inom räckhåll, jag orkar träna minst tre gånger i veckan, det är inte så svårt som jag trodde att hålla skolan på avstånd, jag åt kanelbulle till frukost, mina ben är nyrakade, med lite tur blir det dans två gånger i veckan, jag har en helt fantastisk pojkvän, jag är ledig tre av fem dagar veckan som kommer, min säng är nybäddad, det kommer inte bli vinter igen på ett helt år, det står indianspice-te i köket, jag har ingen framtidsplan, stadsbiblioteket är öppet 9-21 måndagar till torsdagar, mina naglar är gröna, irländsk musik är den bästa som finns, Blobfish, jag får sova nu. 


TODAY WILL BE THE DAY WHEN MOURNING ENDS!

IDAG VÄRMDE SOLEN GOTT FOLK! VI KOMMER TINA UPP!

RSS 2.0