Une robe jaune.

På fredag (alltså i övermorgon!) är det endast fyra veckor tills vi åker hem. Fyra veckor av tre jäkla månader. Vad hände med tiden här, och framförallt, borde jag inte ha börjat plugga nu?!
Myten om Erasmusstudenter verkar helt klart stämma. Man pluggar desto mindre och festar desto mer. Nu är vi visserligen i Pau, definitivt inte den franska partymetropolen, så utbudet är något begränsat, men om man jämför antalet timmar jag tillbringat drickandes öl (eller annat alkoholhaltigt) med antalet timmar jag lagt ner på skolarbete utanför lektionstid så kan man dra slutsatsen att det är tur att våra kursansvariga i Sverige inte har full koll på vad vi gör (eller snarare inte gör).
Nu ska jag ju dock tenta typ fyra kurser när jag kommer hem igen, så det är väl dags att sätta igång och skriva på alla olika presentationer och uppsatser och etc. Det kommer bli hektiska veckor när jag kommer hem. Ska extrarepa massor med baletten inför blåsets stundande 40-års jubileum, försöka komma i ordning i min nya lägenhet och dessutom plugga massor. Kan även passa på att berätta att jag blivit nominerad till blåsets styrelse för kommande året och det känns JETEROLIT faktiskt.
Även om tiden här har gått fort ska det bli skönt att komma hem. Ser just nu framförallt fram emot att slippa höra mina korridorsgrannar; en kollar på sport och skriker och har sig och en annan skrattar högt, fult och framförallt ofta (flera timmar i sträck varenda dag, hur är det ens möjligt?). Förhoppningsvis är det bättre ljudisolerat i min nya lägenhet (saknar den!). Hemresan är fixad i alla fall, på eftermiddagen den 30 mars står jag åter på svensk mark.

Pip.

Vet att det är tyst, men det är ju typ ingen som läser ändå. Lite omotiverad sådär.

RSS 2.0