I'm still trying to make my mind up, am I free or am I tied up?

Hej. Det var ett litet tag sedan. Nu igen.
Dublin var fantastiskt för femte gången och det kändes nästan hemtrevligt att komma dit igen. Att åka med Jenny gick ju hur bra som helst, men måste nog ändå räknas som ett av de mer udda sätten att starta en vänskap på. Som vanligt var i princip alla vi träffade hur trevliga som helst. Vad är det som gör nästan alla irländare så himla trevliga? Hade jag inte så mycket som höll mig kvar i Sverige skulle jag lätt flytta dit. Skaffa en snygg accent och bli trevlig jag med.
Precis dagen efter hemkomsten hände något som var snudd på ännu bättre än resan. Jag och Fredrik firade två år tillsammans!
En väldans bra vecka blev det.

En mer ledsam sak är att framtiden för min dansgrupp är oviss. Vår lärare sedan typ föralltid ska sluta och ingen vet om någon annan orkar eller vill ta sig an oss. Just den här händelsen har fått mig att känna hur mycket allt verkligen kommer förändras snart. På något sätt hade jag ändå föreställt mig att det skulle gå att pendla mellan Linköping och Stockholm i största möjliga mån. Nu finns det verkligen ingenting värt att stanna i Stockholm för och det gjorde hela flytt-grejen mycket mer påtaglig på något sätt. Inte så att jag ångrar mig, det bara känns mycket... mer.

With me around, there's room for you to be amazing.

Arbetslösheten drabbade mig i förrgår. Åker till Dublin på måndag. Kan parkera. Är allmänt knäpp i huvudet. Med andra ord är allt som det ska. Puss.


Saker jag ogillar:

- Att vara långt bort från någon man tycker om.
- Första fläcken på nya, rena skor.
- Obesvarade sms.
- Att jobba över.

Saker jag gillar:

- Sista timmarna av längtan innan man får träffa någon man saknat länge.
- När man blandar in referenser till olika nördiga saker helt randomly och folk förstår.
- Mattheten i kroppen efter träning. Och träningsvärken dagen efter.
- Läsa på Roslagsbanan och omedvetet lämna sin plats för att förflyttas till tidigt 90-tal i London.
- Att min mamma häller extra mycket klorin på golvet när hon städar för att "det ska svida mer i silverfiskarnas ögon".

RSS 2.0