I get high on you.

Allt dåligt för med sig något gott (eller något supermegajättefantastisktgott).
Indeed.


I'm in a fight with the world but I'm winning.

Hittills idag har jag (från klockan 00.00):
- Powernapat.
- Gått runt i Stockholm från cirka halv tre till halv sex.
- Sett soluppgången från söders höjder.
- Ätit en cheeseburgare (som jag FICK, de ni!).
- Druckit vatten.
- Somnat.
- Vaknat av att solen gjorde rummet till bastu.
- Flyttat sängen.
- Somnat om.
- Ätit frukost.
- Duschat..
- Träffat Estelle.
- Ätit en brownie.
- Promenerat.
- Druckit (snart) en liter iste.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

"Och nämn mig den människan som är vid dåligt lynne men samtidigt så vänlig att han döljer det och ensam bär det onda utan att förstöra glädjen för andra!"

Steg 3 och nu tror jag att jag har återhämtat mig:Ikväll har en überlycklig jag bokat biljetter till något helt fantastiskt. Grattis på 19-årsdagen till mig och Em!
Jag mår så bra att jag blir tokig.

Sometimes it's hard to find that perfect opening line.

Jag har halsfluss,öroninflammation och dessutom lider jag av skrivblockering (inte skrivkramp, för det är en fysisk åkomma även om ordet skrivkramp ofta används metaforiskt för just skrivblockering). De första två botar man med penicillin, det vet jag. När det gäller blockeringen är jag aningens mindre säker på vilka åtgärder som bör vidtas.
Men frukta icke, kära vänner, jag har ett par idéer om hur jag ska få fantasin och orden tillbaka och jag ska börja min rehabilitering på stört!

Steg 1: Träffa någon jag saknat.
Steg 2: Fira midsommar.


Oh, how we thought those days would never end.

Klart att det blev skolavslutning! En lite kall och regnig men oh så bra skolavslutning lite, lite feber till trots. Jag och Mia lyckades, efter att jag blivit antastad av en äcklig gubbe på tunnelbanan, komma tio minuter försent men eftersom vi går i en så fin och traditionell skola där vi sitter i kyrkan i en och en halv timme varje sommaravslutning kan man väl inte påstå att vi missade fruktansvärt mycket. Både i och efter kyrkan så kände jag att fan, nu om någonsin ska det väl vägas upp att jag var så ledsen för ett år sedan, vilket resulterade i att jag peakade till en ganska behaglig nivå av hyperglädje. Plus att jag blev riktigt nöjd med mina betyg i år (fast jag skulle nog inte göra om det. Eller vad säger ni, SP2, en andra historiauppsats?) och känner att detta sommarlov verkligen är välförtjänt!
Nu är jag hemkommen efter ett långt cafébesök, mycket springande hit och dit och en utställning om minoritetsgrupper och tröttheten börjar hinna ikapp mig, helt frisk är jag nog inte än.
Det som är så fint är att jag kan lägga mig i soffan och slötitta på tv om jag har lust, läsa vilka böcker jag vill om jag har lust eller helt enkelt inte göra någonting alls.
Möjligheterna är obegränsade, jag har sommarlov!

Nu-är-skolan-nästan-slut-och-man-får-slappna-av-influensan!

Jag har inte fått svininfluensan, men dock en influensa som är så kraftig att jag började fundera på om jag varit såhär sjuk sedan jag började gymnasiet och kom på att nej, det har jag inte. Jag är sjuk som en...ja..gris? Har legat i sängen med feber sedan i måndags kväll och inte orkar göra i princip någonting alls. Det är utmattande att gå upp och hämta ett glas vatten. Jag har missat både skolan, Sebbes student och Sannas jordgubbspaj!
Idag är hur som helst första dagen som jag tror att jag inte har feber och det är ju positivt. Om halsen nu bara ville sluta uppföra sig som ett igentäppt rör och lät mig svälja diverse saker utan att behöva kvida av smärta så blir det kanske en skolavslutning för mig imorgon trots allt. Vi får se.

Because I'm in love with you.

Du får mig att le alla möjliga och omöjliga tider på dygnet.
Du får mig att blanda ihop orden och trassla in mig i dem och tappa bort vad det var jag egentligen ville säga.
Du får mig att tycka att livet är ganska fantastiskt.
Det gör mig glad.

RSS 2.0